понеделник, 4 март, 2024

ЗЛАТНА ЛИГА – ОДБОЈКА (МАЖИ)

🔹 Машката одбојкарска репрезентација на Македонија втор пат ќе настапува во Европската Златна лига.
🔹 Македонија ќе биде и домаќин на еден од турнирите.
🔹 Во годинашното издание натпреварите ќе се играат по нов систем (овде)

Турнир 1 (домаќин Македонија)
17.05.2024 МАКЕДОНИЈА – Естонија
18.05.2024 Чешка – Естонија
19.05.2024 МАКЕДОНИЈА – Чешка

Турнир 2 (домаќин Белгија)
24.05.2024 Азербејџан – Белгија
25.05.2024 МАКЕДОНИЈА – Азербејџан
26.05.2024 МАКЕДОНИЈА – Белгија

Турнир 3 (домаќин Хрватска)
31.05.2024 МАКЕДОНИЈА – Хрватска
01.06.2024 МАКЕДОНИЈА – Шпанија
02.06.2024 Хрватска – Шпанија

 • 00

  Дена

 • 00

  Часа

 • 00

  Минути

 • 00

  Секунди

Дата

17 - 19 Мај 2024

Време

18:00
Категории