Почетна Спорт+ Планинарство и Алпинизам

Планинарство и Алпинизам

Нов голем подвиг на д-р. Сашко Кедев

Доктор Сашко Кедев покрај тоа што е врвен професионалец во својата докторска професија, тој е и еден од најдобрите македонски алпинисти. Доктор Кедев, само...

Вардар и Водно Санс повторо во дуел за шампионски трофеј

Во младинската кошаркарка, денеска ќе го дознаеме шампионот на Македонија во машката кадетска конкуренција ( до 16 години). За трофејот како и пред неколку...