сабота, 9 декември, 2023

Е.ПЕЛИСТЕР | ЕХФ ЛИГА НА ШАМПИОНИ

ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР
Е МАКЕДОНСКИОТ ПРЕТСВАНИК ВО
ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ

ЛИГА НА ШАМПИОНИ – ГРУПА А
РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ НА ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР:
  1.коло Еурофарм Пелистер – Колстад  22-31 
  2.коло Алборг – Еурофарм Пелистер   38-23
  3.коло Еурофарм Пелистер – Кил 20-23
  4.коло ПСЖ – Еурофарм Пелистер 31-26
  5.коло Загреб – Еурофарм Пелистер  27-18
  6.коло Еурофарм Пелистер – Киелце 21-24
  7.коло ПИК Сегед – Еурофарм Пелистер 34-26 
  8.коло Еурофарм Пелистер – ПИК Сегед 27-28
  9.коло Киелце – Еурофарм Пелистер 35-25
10.коло Еурофарм Пелистер – Загреб (18.45 ч.)
11.коло Еурофарм Пелистер – ПСЖ
12.коло Кил – Еурофарм Пелистер
13.коло Еурофарм Пелистер – Алборг
14.коло Колстад – Еурофарм Пелистер

 • 00

  Дена

 • 00

  Часа

 • 00

  Минути

 • 00

  Секунди

Дата

14 Фев 2024

Време

18:45
Категории