КОШАРКА | ПРВА ЛИГА (МАЖИ)

🏀🇲🇰 Сé за домашната, македонска кошарка.
🏀🇲🇰 Сите натпревари можете да ги следите во живо овде
🏀🇲🇰 Комплетен распоред
🏀🇲🇰 КОШАРКА ПРВА ЛИГА (МАЖИ) | СИТЕ ВЕСТИ НА ЕДНО МЕСТО

МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ – ПЕЛИСТЕР 3:0 во победи
РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

Скопје, 18 мај – МЗТ Скопје – Пелистер 82-77
Скопје, 21 мај – МЗТ Скопје – Пелистер 82-77
Битола, 25 мај – МЗТ Скопје – Пелистер 78-67
*се игра на три добиени натпревари

КОМПЛЕТЕН РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

The event is finished.

Ознаки:

Дата

25 Мај 2024
Завршено

Време

18:30

Ознаки

Во живо ▶
Категории