понеделник, 26 февруари, 2024

УКРАИНА – МАКЕДОНИЈА (ЕУРО 2024)

Квалификации  ЕУРО 2024 » Група Ц
»14.10.2023 (сабота)
УКРАИНА – МАКЕДОНИЈА   2 : 0

The event is finished.

Дата

14 Окт 2023
Завршено

Време

15:00
Категории