понеделник, 4 март, 2024

ЕП КОШАРКА – У20 (МАЖИ)

Од 7 до 16 јули во Скопје, ќе се одржи турнирот во Б дивизијата на Европскиот шампионат за младинци, односно кошаркари до 20 години.
РАСПОРЕД НА МАКЕДОНИЈА – А ГРУПА
МАКЕДОНИЈА – ЧЕШКА         75 – 80
МАКЕДОНИЈА – СЛОВАЧКА  81 – 64
МАКЕДОНИЈА – БУГАРИЈА    83 – 54 
МАКЕДОНИЈА – ИРСКА          77 – 66
ЧЕТВРТФИНАЛЕ
МАКЕДОНИЈА – В.БРИТАНИЈА    66 – 49
ПОЛУФИНАЛЕ
сабота МАКЕДОНИЈА – УКРАИНА 66 – 53
ФИНАЛЕ
МАКЕДОНИЈА – ЧЕШКА                 72 – 85
Сите актуелности можете да ги следите овде

The event is finished.

Дата

07 - 16 Јул 2023
Завршено

Време

12:00
Категории