понеделник, 26 февруари, 2024

ИЗБОРИ – Македонски Олимписки Комитет

🇲🇰 За 8 февруари 2024 г. е закажано Редовно Изборно собрание на Македонскиот Олимписки Комитет (МОК).
🇲🇰 Главна точка на дневниот ред и изборот на Претседател.
🇲🇰 Изборното Собрание ќе се одржи во СЦ „Јане Сандански“ со почеток од 18 часот.
🇲🇰 Претходно за 6 јануари во СЦ „Борис Трајковски’ Вонредно собрание закажа иницијативниот одбор за промени во МОК

The event is finished.

Дата

08 Фев 2024
Завршено

Време

18:00 - 21:00
Категории