Денес, во хотелот Дабл Три во Скопје ќе се одржи промоција на монографијата на нашиот спортски великан, Шабан Сејдиу. За сите кои што нема да можат да присуствуваат, Македонскиот Олимписки комитет обезбеди видео пренос од настанот.