понеделник, 26 февруари, 2024

ПЕЛИСТЕР – МЗТ СКОПЈЕ А. (ФИНАЛЕ)

Натпреварите од кошаркарскиот плеј-оф може да ги гледате ВО ЖИВО ОВДЕ
МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМПЕЛИСТЕР (2:0)
*Се игра во три добиени (2-2-1)

The event is finished.

Дата

04 Јун 2023
Завршено

Време

18:30
Категории