понеделник, 22 јули, 2024

РАКОМЕТ ЕП | МАКЕДОНИЈА У20 (МАЖИ)

РАСПОРЕД „А“ ГРУПА

МАКЕДОНИЈА – Црна Гора 31-21
МАКЕДОНИЈА – Хрватска 24-24
МАКЕДОНИЈА – Австрија 20-20

ЗА ПЛАСМАН 9 – 15 место

МАКЕДОНИЈА – Полска 28-26
МАКЕДОНИЈА – Романија 31-26
МАКЕДОНИЈА – Франција 18-25
за пласман 9 до 12 место
МАКЕДОНИЈА – Унгарија 27-26
за 9 место
МАКЕДОНИЈА – Франција 30-29

The event is finished.

Дата

21 Јул 2024
Завршено

Време

14:20
Категории