понеделник, 4 март, 2024

ЕП РАКОМЕТ – У19 (жени)

ЕП за ракометарки до 19 години (Романија)
Распоред на натпревари Д група:
МАКЕДОНИЈА – ЦРНА ГОРА  29 – 33
МАКЕДОНИЈА – ДАНСКА      27 – 39
МАКЕДОНИЈА – ЧЕШКА        24 – 29

Распоред на натпревари 4 група:
МАКЕДОНИЈА – НОРВЕШКА   23 – 29
МАКЕДОНИЈА – СРБИЈА        19 – 30
За пласман од 13-16.то место
МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД  29 – 35
За пласман на 15.то место
МАКЕДОНИЈА – ХРВАТСКА 31 – 26 
Сите актуелности можете да ги следите овде

The event is finished.

Дата

06 - 15 Јул 2023
Завршено

Време

10:00
Категории