Многу бука, тензии и еден „тон“ полиција, сето тоа е дел од натпреварот број три од четвртфиналето на Евролигата што се игра во Белград меѓу Партизан и Реал, а како причина за тепачката на натпреварот број два во Мадрид.

Но. Ништо од закани и немили сцени во преполната „Штарк“ арена како што многумина најавуваа и очекува.

Напротив. Неверојатно кореографија, и голем „ИГНОР“ за гостите од Мадрид.

Дополнителен коментар на видеата што следат не е потребен.