Македонската фудбалска репрезентација пристигна на арената „Тодор Проевски“ каде вечерва од 20.45 часот ќе го игра натпреварот со европскиот вицешампион Англија.

Нешто подоцна пристигнаа и гостите од Англија. 

Среќно Македонија 🇲🇰 🇲🇰 🇲🇰