понеделник, 4 март, 2024

ЕВРОПСКИ ИГРИ 2023, Краков

Од од 21 јуни до 2 јули во Краков ќе се одржат Европските игри.
Македонија на овие игри ќе ја претставуваат 17 спортисти во 7 спорови.

The event is finished.

Дата

21 - 29 Јун 2023
Завршено

Време

08:00
Категории