Морници… Со еден збор вака може а се опише атмосферата на националната арена „Тодор Проевски“.

Над 25.000 гледачи и македонските фудбалери ја испеаја националната химна на Македонија пред стартот на натпреварот со Англија.

Атмосфера како што може да се посака, како на трибините така и долу на теренот, мотив повеќе за македонските фудбалери.