Македонија на 37-то Европско атлетско првенство во сала што се одржува во Истанбул, ќе биде претставувана од двајца атлетичари.

Прва на стартот ќе се појави Дрита Ислами, утринава од 8:40 часот ќе трча во првата квалификациите на трката од 400 метри.

Настапот на нашата Дрита можете да го гледате ВО ЖИВО ОВДЕ.