Teшка и важна победа во финишот на натпреварот издвојуваа Вардарци на гостувањето во Охрид.

Во целиот турбулентен период, единствен верен поддржувач на црвено-црните се нивните навивачи ,,Комити”

Избраниците на Грчаров, предводени од капитенот Филип Гачевски, токму заедно со навивачите ги прославија трите бода.