Селекторот, Кирил Лазаров го направи последниот рез пред вечерашниот натпревар, а на финалниот список немаше место за браќата Атанасијевиќ.

Интересно е тоа што селекторот се реши за четворица кружни напаѓачи, а добра вест е тоа што на списокот се и Митревски и Талески кои имаа проблем со повреди.

Списокот за веќерашниот натпревар изгледа вака:

ГОЛМАНИ
Никола Митревски
Мартин Томовски

Леви крила:
Дејан Манасков

Леви бекови:
Филип Талески
Иван Џонов
Михајло Младеновиќ

Средни бекови:
Филип Кузмановски
Игор Ѓоргиев

Десни бекови:
Томислав Јагуриновски
Мартин Серафимов

Десно крило:
Гоце Георгиевски
Ненад Костески

Пикери:
Никола Маркоски
Жарко Пешевски
Марко Стојковиќ
Костадин Петров