понеделник, 4 март, 2024

ОДБОЈКА – БАЛКАНИЈАДА (M)

БАЛКАНИЈАДА – Пионери У17, Тирана, Албанија
A групата
Среда        МАКЕДОНИЈА – АЛБАНИЈА  1-3
Четврток  МАКЕДОНИЈА – СРБИЈА        0-3
Петок        МАКЕДОНИЈА – ТУРЦИЈА      0-3
Разигрување за пласман од 5 до 9 место.
Сабота     МАКЕДОНИЈА  – ЦРНА ГОРА  3-2
Недела   МАКЕДОНИЈА – АЛБАНИЈА    3-0
Сите информации и натпревари во ЖИВО може да ги следите ОВДЕ

The event is finished.

Дата

05 - 09 Јул 2023
Завршено

Време

20:30
Категории