ЕП КОШАРКА – У18 (ЖЕНИ)

Младите македонски кошаркарки (до 18 години) ќе играат Б дивизија на Европското првенство за што ќе се одржи во Софија. Сите актуелности можете да ги следите овде
РАСПОРЕД НАТПРЕВАРИ МАКЕДОНИЈА – А ГРУПА
МАКЕДОНИЈА – ХОЛАНДИЈА  64-43
МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД         59-77
МАКЕДОНИЈА – ХРВАТСКА      41-83
МАКЕДОНИЈА – ДАНСКА         40-73

РАЗИГРУВАЊЕ ЗА ПЛАСМАН 9 – 18 место Е Група
МАКЕДОНИЈА – НОРВЕШКА         72-57
МАКЕОДНИЈА – В. БРИТАНИЈА   62-62
за пласман на 15-место
МАКЕДОНИЈА – АВСТРИЈА           74-81

The event is finished.

Дата

30 Јун 2023 - 09 Јул 2023
Завршено

Време

12:00
Категории