понеделник, 26 февруари, 2024

Спортски самит „Today’s Sport 2023“

Креирањето на нови, современи политики, согласно светските трендови во нај етаблираните „спортски“ земји, е главната мисија на Геостратешкиот институт „Гобал“.

Затоа и годинава, втор пат по ред, ќе се одржи спортски самит насловен како „Today’s Sport 2023“.

Настанот на кој ќе се дебатира на повеќе важни теми за спортот во Македонија, можете да го следите ВО ЖИВО ОВДЕ.

The event is finished.

Дата

26 Окт 2023
Завршено

Време

10:00 - 16:00

Ознаки

Во живо ▶
Категории