РАКОМЕТ | СП ЖЕНИ (У20)

РАСПОРЕД НА НАТПЕРВАРИ НА РЕПРЕЗЕНАЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА
19 јуни МАКЕДОНИЈА – САД 32:15
21 јуни МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД 18.00 часот
22 јуни МАКЕДОНИЈА – АНГОЛА 20.15 часот
*Македонските младински своите натпревари ќе ги играат во СЦ „Борис Трајковски“

ВО ЖИВО | МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД
ВО ЖИВО | МАКЕДОНИЈА – АНГОЛА
ВО ЖИВО | МАКЕДОНИЈА – ИСЛАНД

The event is ongoing.

Дата

19 - 30 Јун 2024
Повеќе

Време

16:00 - 21:00
Категории