понеделник, 26 февруари, 2024

ОДБОЈКА – БАЛКАНИЈАДА (Ж)

БАЛКАНИЈАДА – Пионерки У17, Врњачка Бања, Србија
Б групата
Сабота             ТУРЦИЈА – МАКЕДОНИЈА        3-0 
Недела            МАКЕДОНИЈА – ГРЦИЈА            0-3
Понеделник  МАКЕДОНИЈА – ЦРНА ГОРА     1-3
За пласман од 5-8 место
Вторник          МАКЕДОНИЈА – РОМАНИЈА       0-3
За пласман на 7 место
Среда              МАКЕДОНИЈА – МОЛДАВВИЈА  3-1
Сите информации и натпревари во ЖИВО може да ги следите ОВДЕ

The event is finished.

Дата

01 - 05 Јул 2023
Завршено

Време

15:00
Категории