понеделник, 4 март, 2024

СКАНДЕБОРГ АРХУС – ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР


Екипата Еурофарм Пелистер ги продолжува натпреварите во ракометната Европска лига.
Битолскиот тим гостува кај Скандеборг Архус.

The event is finished.

Дата

07 Фев 2023
Завршено

Време

18:45

Ознаки

Во живо ▶
Категории