МЗТ СКОПЈЕ – ТФТ

Започнува вториот дел од сезоната во мак-баскетот

НАТПРЕВАРОТ МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ОВДЕ

The event is finished.

Ознаки: ,

Дата

18 Јан 2023
Завршено

Време

19:30

Ознаки

Во живо ▶
Категории