понеделник, 4 март, 2024

ВОСКА СПОРТ – ВАРДАР

Дерби дуелот на двете првопласирани екипи и главни претенденти за влез во Првата лига, Воска Спорт и Вардар се игра во Охрид (недела) од 16 часот.

The event is finished.

Дата

23 Апр 2023
Завршено

Време

16:00

Ознаки

Во живо ▶
Категории