понеделник, 4 март, 2024

МЛАДИНСКИ РАКОМЕТСите натпревари од младинската ракометна лига ГЛЕДАТЕ ВО ЖИВО на Yutube каналот на РФМ
или со ЕДНОСТАВЕН КЛИК НА ПОСАКУВАНИОТ НАТПРЕВАР НА ВЕСТА ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ

The event is finished.

Дата

24 - 26 Фев 2023
Завршено

Време

17:00 - 18:45
Категории