ПЕЛИСТЕР – ГОСТИВАР

Вториот дерби дуел 12.коло во кошаркарскиот шампионат на Македонија, меѓу Пелистер и Гостивар можете

ВО ЖИВО да го ГЛЕДАТЕ ОВДЕ


The event is finished.

Дата

19 Јан 2023
Завршено

Време

18:30

Ознаки

Во живо ▶
Категории