МАКЕДОНИЈА – МАЛТА (ЕУРО 2024)

Квалификации  ЕУРО 2024 » Група Ц
»23.03.2023 (Четврток)
МАКЕДОНИЈА – МАЛТА 2-0 

The event is finished.

Дата

23 Мар 2023
Завршено

Време

20:45
Категории