СП РАКОМЕТ 2023 – ФИНАЛЕ

Последен ден на 28-то Светско првенство за ракометари, во Шведска и Полска, на кој ќе бидат распределени и медалите.

The event is finished.

Ознаки:

Дата

29 Јан 2023
Завршено

Време

21:00
Категории