ДЕРБИ РАКОМЕТНИ НАТПРЕВАРИ

ГЛЕДАЈТЕ ГИ ВО ЖИВО ДЕРБИ НАТПРЕВАРИТЕ
АЛКАЛОИД – БУТЕЛ и ЖРК ЃОРЧЕ ПЕТРОВ – ЖРК ВАРДАР

The event is finished.

Дата

25 Мар 2023
Завршено

Време

18:00 - 21:00

Ознаки

Во живо ▶
Категории